Maatwerk websites voor bewuste ondernemers!

Over Ons

Op de homepage stel ik me al even voor, maar hier wat meer over ons.

In 2020 veranderde voor iedereen de wereld. Het oude vertrouwde was er ineens niet meer. Dit was ook voor mij het moment waarin het duidelijk werd om bewuster met ons leven en dat van anderen om te gaan.
 
Toen werd het mij ook duidelijk dat ik ooit voor mij zelf zou willen beginnen. Toch duurde het nog anderhalf jaar voordat ik daadwerkelijk deze stap durfde te zetten. Eind 2021 ben ik zodoende begonnen met Lijn-B. 

De naam “Lijn-B” is ontstaan uit de voorletters van alle leden uit ons gezin. Maar heeft ook een diepere betekenis. De “B” staat hier ook voor het nieuwe Bewustzijn. Lijn-B (in plaats van Plan A) wil dus ook zeggen dan je niet altijd de eerste de beste weg hoeft te pakken. Volg je hart en doe wat goed voelt!

Lijn-B is in 2021 opgericht om ondernemers te helpen met het (beter) bereikbaar zijn online. In de huidige digitale wereld is het belangrijk om ook online goed zichtbaar te zijn, al is het maar alleen met contactgegevens.

Wij helpen daar graag mee, zorgen dat je website modern oogt en bereikbaar is.

Dat je website schaalt naar het juiste device (PC, Laptop, Tablet of GSM) en dat er eventueel via een contactformulier contact gezocht kan worden, of een plattegrond beschikbaar is met daaraan gekoppeld de juiste adresgegevens.

Je eigen online identiteit

Het maken van een website kan een heel proces zijn. Zelf heb je waarschijnlijk al een beeld bij je bedrijf, maar hoe krijg je dit beeld verwerkt in de website. Hoe komt dit over op de gebruiker / klant. En, zeker niet onbelangrijk, hoe kan men me dan vinden. Heb ik de juiste domeinnaam en kom ik ergens op google voor.

Hierin ondersteunen we je op een rustige en vertrouwde manier. Graag laten we je verschillende opzetten van sites zien zodat je al een beetje kan voelen wat het met je doet. Verder heb ik een korte blog geschreven hoe je zelf al kunt gaan beginnen met het onderzoeken naar je eigen online personaliteit.

Bij ons draait het er om dat we jouw gevoel kunnen vertalen naar een website, met alle technieken er achter. Dat jij jezelf herkent in je website en dit de uitstraling heeft die je zelf verwacht. En nee, dit zal bij de eerste opzet van je website waarschijnlijk niet meteen perfect zijn, maar wij proberen in jouw gevoel mee te gaan en door een mooie samenwerking uiteindelijk een prachtig eindresultaat op te leveren.