Over Ons

Op de homepage stel ik me al even voor, maar hier wat meer over ons.

Lijn-B is in 2021 opgericht om ondernemers te helpen met het (beter) bereikbaar zijn online.
In de huidige digitale wereld is het belangrijk om ook online goed zichtbaar te zijn, al is het maar alleen met contactgegevens. Ook belangrijk is dat de website ook leesbaar is (lees: mee schaalt /responsive) zodat de info ook goed zichtbaar is op een mobiele telefoon.

Wij helpen daar graag mee, zorgen dat je website modern oogt en bereikbaar is. Dat je website schaalt naar het juiste device (PC, Laptop, Tablet of GSM) en dat er eventueel via een contactformulier contact gezocht kan worden, of een kaartje beschikbaar is met daaraan gekoppeld de juiste adresgegevens.

Je eigen online identiteit

Het maken van een website kan een heel proces zijn. Zelf heb je waarschijnlijk al een beeld bij je bedrijf, maar hoe krijg je dit beeld verwerkt in de website. Hoe komt dit over op de gebruiker / klant. En, zeker niet onbelangrijk, hoe kan men me dan vinden. Heb ik de juiste domeinnaam en kom ik ergens op google voor.

Hierin ondersteunen we je op een rustige en vertrouwde manier. Graag laten we je verschillende opzetten van sites zien zodat je al een beetje kan voelen wat het met je doet. Verder heb ik een korte blog geschreven hoe je zelf al kunt gaan beginnen met het onderzoeken naar je eigen online personaliteit. Lees het  hier .

Bij ons draait het er om dat we jouw gevoel kunnen vertalen naar een website, met alle technieken er achter. Dat jij jezelf herkent in je website en dit de uitstraling heeft die je zelf verwacht. En nee, dit zal bij de eerste opzet van je website waarschijnlijk niet meteen perfect zijn, maar wij proberen in jouw gevoel mee te gaan en door een mooie samenwerking uiteindelijk een prachtig eindresultaat op te leveren.

SEO en/of SEA

Zodra de website online staat en je er tevreden over bent is het van belang dat je (indien gewenst) vindbaar bent op zoekmachines. Dit kan door SEO (Search Engine Optimization /zoekmachine optimalisatie) of door SEA (Search Engine Advertising / zoekmachine adverteren). De ene (SEO) is gratis, de andere is betaald. Ook hierin kunnen wij veel voor je betekenen.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust  contact met ons op en dan leggen we een en andere graag voor je uit in een persoonlijk gesprek.