Maatwerk websites voor bewuste ondernemers!

Het proces, hoe gaan we te werk?

Het maken van een website is een heel proces. Niet alleen een proces voor ons, maar ook voor jou.

Een website is niet iets wat je zomaar “ff” koopt. Het is geen badpak of een goed boek. Inpakken, meenemen en klaar. Het is eerder een zwangerschap, geboorte proces. Waar alles op z’n tijd op z’n plek valt. Iets wat tijd nodig heeft en moet rijpen.

En dat dit een proces is begrijpen we goed. Wij proberen daar met aandacht en geduld mee om te gaan.

Aandacht voor jou en je onderneming, luisteren naar je wensen en voelen wat er niet gezegd word.

Geduld, rustig afwachten totdat ook jij klaar bent. Klaar bent met je gedachtes, je ideeën en innerlijke processen.

Jouw website is jouw visitekaartje. Dit moet goed voelen, passen bij jou onderneming en doelgroep en kloppen met jouw gedachtes.

En hoe werkt het dan écht?

In het begin zullen we om input vragen. Een stukje huiswerk van jouw kant. Over wat jij mooi vindt of juist niet. Welke kleurstellingen, welke lettertypes. Struin het internet eens af en bekijk veel websites. Welke staan je aan of juist niet. Welke onderdelen wil je zelf ook terug zien etc.

Daarna gaan wij aan de gang en maken we een eerste opzet. Die eerste opzet bestaat meestal uit de voorpagina en 1 andere pagina. Echt een praatplaatje om samen verder de diepte in te gaan. Deze eerste opzet is vaak ook alleen goed te bekijken op een pc of laptop. Schalen naar tablet of mobiel komt later in het proces.

Vanaf het moment dat we de eerste opzet opgeleverd hebben wordt het een spel tussen jou en ons. Over een weer gaan de wijzigingen en wensen. Het afkeuren en goedkeuren van het gemaakte en steeds gaan we verder. Maar met geduld, met tijd. Tijd om alles te verwerken en te laten zakken. Stap voor stap. Eerst het ene en dan het andere, maar alles op z’n tijd

Uiteindelijk komen we samen op het punt dat de website online kan. Zichtbaar voor de buitenwereld. Als we zover zijn dan gaan we er voor zorgen dat alles goed schaalt naar tablet en mobiel en zetten we de site live. Daarna volgt er nog een traject voor de puntjes op de ï. Ook wij missen soms wel een spelfoutje, of een lay-out dingetje. Maar dat lossen we ook graag weer voor je op.